Contact en vergoeding

Praktijk Better4u
Marleen Maas
Mathijsenlaan 20
5644 JK Eindhoven
ROUTE

Tel.: 06 16 60 14 34

info@better4u.nl
www.better4u.nl
KvK-nummer: 55570216
btw nr: NL0662.862.93.B03

Vergoedingen
Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor de consulten bij Better4u geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Een doorverwijzing van de huisarts of de specialist is hier niet voor nodig. Om te kijken of je voor vergoeding in aanmerking komt, klik hier of op het BGN-logo.Heb je vragen hierover, neem dan gerust contact met mij op.

Tarieven
Kennismakingsgesprek Gratis

Kind en Voeding per half uur € 27,50
HRV stress- en herstelmeting:
 Meting, intake en adviesgesprek €285,00
Better4u leefstijlpakket:
 Intake, advies, 4 vervolggesprekken en alle werkbladen €299,50

Andere combinaties of pakketten zijn op aanvraag mogelijk.
Consulten vinden in mijn praktijk plaats.
Indien gewenst ook op locatie, hierbij zullen dan wel reiskosten in rekening worden gebracht.

Werkbladen ter begeleiding van het Better4u proces
Er zijn heel veel factoren die invloed hebben op je gewicht en gezondheid. Samen kijken we naar de onderwerpen die van toepassing zijn op jouw persoonlijke profiel. Om je doel te kunnen bereiken, heeft Better4u werkbladen ontwikkeld die het proces naar een gezondere leefstijl ondersteunen en versnellen. Deze bladen geven je de essentiële informatie en handvaten die je helpen bij het aannemen van een gezonde leefstijl. In totaal zijn er 26 werkbladen met verschillende onderwerpen. De werkbladen die je toegestuurd krijgt, variëren van 1 tot 20 pagina’s in lengte. Je kunt ze lezen, invullen, printen en bewaren in een map waarmee je voor jezelf een mooi naslagwerk maakt.

De onderwerpen van deze werkbladen zijn:
Rode draad van een gezonde leefstijl, Jij kunt het ook, Talentenjacht, Doel, Waarom lijnen niet werkt, Het hebben van een eet-dagritme, Surrogaatvoeding, Stress, Suiker, Ontspanning, Beweging, Vezels, Koolhydraten, Etiketten lezen, Vocht , Succeslogboek, Eiwitten, Slaap, Waarom eet jij?, Zelfcompassie, Vetten, Weekmenu 8 dagen, Groente- en fruitfestival , Portiegrootte, Zout , Uitsmijter