Cursus Grip op Gewicht

Duurzaam naar een gezond gewicht

Afvallen op een manier die bij jou past?
Zonder dieet en met blijvend resultaat?

In het groepsprogramma leer je welke factoren van invloed zijn op jouw gewicht en hoe je slimmer keuzes kunt maken. We gaan uit van kleine aanpassingen in je alledaagse leven. Daardoor is het haalbaar en levert het blijvend resultaat op.

‘Met de inzichten en kennis die ik tijdens dit programma heb opgedaan, ben ik stap voor stap in mijn eigen tempo andere keuzes gaan maken. Hierdoor ben ik inmiddels 8 kilo kwijt en is mijn lichaamssamenstelling sterk verbeterd. Ik voel me fitter en energieker en zit beter in mijn vel.’ (deelnemer)

‘Het is mij duidelijk geworden dat gezond afvallen en lijnen totaal verschillende items zijn. Ik heb meer zicht gekregen op de factoren die invloed hebben op mijn gewicht. Ik heb zin om met deze blijvende, praktische aanpak aan de slag te gaan’ (deelnemer)

Deze cursus geeft inzicht in de verschillende factoren die invloed hebben op de ontwikkeling van je gewicht. De cursus maakt duidelijk waarom tot een gezond gewicht komen geen kwestie is van lijnen, maar van het stap voor stap maken van andere keuzes. Ook wordt duidelijk hoe je gewicht wordt beïnvloed door beweging, slaap en mentale processen.

Door middel van een praktisch model leer je hoe je gemakkelijker tot gedragsverandering kunt komen. Doordat je kennis wordt vergroot en je meer inzicht krijgt in hoe je mentale flexibiliteit verbetert, kun je na afloop gemakkelijk gezonde keuzes verwerken in je leven.

Doel van de cursus:

Op een gezond gewicht komen
Overgewicht tegengaan
Meer beweging op dagelijkse basis
Gezonder en gestructureerder gaan eten

Een persoonlijk stappenplan dat helpt een gezond gewicht te behouden

Aantal deelnemers: 6-8 personen
Overweeg je deze cursus aan te bieden aan een groep mensen binnen je organisatie of heb je zelf een groepje waarmee je deze cursus zou willen volgen? 

Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik je uitgebreider over deze cursus kan informeren.