Op weg naar een gezonde leefstijl, Better4U

It's my life

it's my life

Er is nu een alternatief voor de sportschool! Deze keer ga je echt fitter worden, zonder moeite. Heb jij er ook genoeg van? Voor de zoveelste keer 'opnieuw' begonnen met fitness bij de sportschool. Maar je weet nu al, dit is niet wat bij jou past. Laat staan dat het blijvend resultaat levert.

Met het persoonlijke beweegplan van Its My Life, behaal je wel en blijvend resultaat

Met het persoonlijke beweegplan van Its My Life, behaal je wel en blijvend resultaat. Schijnbaar moeiteloos. Its My Life combineert een persoonlijke coach met een slimme stappenteller en de Its My Life webapplicatie.

OVER ÌTS MY LIFE

OVER ÌTS MY LIFE

Voor je fysieke en mentale gezondheid is dagelijkse activiteit heel belangrijk. Fysieke activiteit heeft namelijk positieve effecten op je algehele gezondheid. Zelfs een kleine verhoging van je dagelijkse activiteit kan hier al aan bijdragen.

Het Online Programma van Its My Life is een handige tool om dagelijkse fysieke activiteit op de werkplek en daar buiten te monitoren én je te motiveren. Het volledige Its My Life programma bestaat enerzijds uit het online programma wat bestaat uit een eenvoudig te gebruiken online portaal (www.intenzlife.com) en een gebruiksvriendelijke beweegmonitor die je draagt tijdens je dagelijkse activiteiten.
Anderzijds biedt het programma jouw persoonlijke coaching waarbij de Its My Life-coach op basis van jouw beweging je heel specifiek kan coachen en daarbij is opgeleid volgens de Its My Life-gedachte.

Het Online Programma van Its My Life

Verbind je beweegmonitor en begin!

Met onze browser plugin kun je de resultaten van je ìt-beweegmonitor uploaden naar zowel je Windows pc als je Mac. De plugin kun je downloaden via de oranje button op de inlogpagina van intenzlife.com.

Verbind je beweegmonitor en begin!

Verbind je beweegmonitor en klik op "upload" om de data van je beweegmonitor te synchroniseren. Het is heel eenvoudig.

Volg je dagelijkse activiteit in het trainingsdagboek

Dagelijkse activiteit is de basis voor een gezonde leefstijl. Het trainingsdagboek laat je jouw activiteitengeschiedenis zien. Zo kun je het aantal stappen, duur, verbrande calorieën en de door jou afgelegde afstand – dagelijks, maandelijks of per jaar – bekijken.

Onze 24 uurs klok laat zien hoe jouw activiteit verdeeld is over iedere dag. Probeer het uit, bekijk je activiteit op intenzlife.com en laat je verrassen door je eigen individuele dagelijkse routines.

Denk eraan je ìt-beweegmonitor elke dag te dragen om zo een doorlopend overzicht van je eigen resultaten op te bouwen.

Volg je dagelijkse activiteit in het trainingsdagboek

Recente activiteiten

Elke keer wanneer je je data upload, worden je recente activiteiten van de afgelopen zeven dagen weergegeven.

Dit overzicht geeft je inzicht in jouw activiteit van de afgelopen tijd. Bovendien kun je met die fysieke activiteit Fitcoins verdienen. Het groene of rode voetje laat zien of je gemiddelde dagelijkse activiteit vooruit of achteruit gaat.

Recente activiteiten

Daag jezelf uit

Formuleer een doel voor jezelf, een team of ga de competitie aan met anderen. Dit kan via de leuke ìts my life challenges. Deze zijn er voor zowel individuen als teams.

Iedere deelnemer kan zijn eigen challenge creëren en andere uitnodigen om mee te doen.

Daag jezelf uitDaag jezelf uit

Uiteenlopende challenges

Via intenzlife.com kun je diverse challenges organiseren:

Bij de verbeterchallenge kun je een persoonlijk doel voor jezelf formuleren om zo je activiteit qua stappen, afstand of calorieën te verbeteren.

Bij een targetchallenge kun je een doel voor jezelf én voor andere deelnemers formuleren. Zo kun je toewerken naar een bepaald doel als team of onderling met elkaar de competitie aangaan. De stappen die jij en de andere deelnemers zetten tijdens de challenge worden gepresenteerd op de atletiekbaan. Zo kun je zien wie er voorop loopt en hoeveel stappen je nog moet zetten om diegene voorbij te gaan.

targetchallenge

Krijg awards en deel ze! Krijg awards en deel ze!

Voor het succesvol afronden van de challenges ontvang je virtuele awards en medailles. Je kunt zowel challenges als awards delen op Twitter of Facebook om zo je successen te vieren met vrienden en andere bekenden.

Krijg awards en deel ze!

De privacy van jouw data is belangrijk voor ons. Jij bent de eigenaar van jouw eigen ìts my life data. Jij bepaalt daarom altijd zelf welke data zichtbaar zijn voor anderen en welke data alleen zichtbaar is voor jezelf.

Personal coach

Veel mensen zijn in staat hun leefstijl zelfstandig met gebruik van ìts my life te activeren. Dit lukt niet iedereen en daarom kunt u als u wilt een professionele coach inschakelen.

Personal coach, Better4u

Deze coach is een professional op het gebied van gezondheid (fitnessinstructeur, fysiotherapeut, gewichtsconsulent, etcetera) en opgeleid tot ìts my life-coach. Dit betekent dat de coach getraind is in het begeleiden van mensen bij gedragsverandering en u kan helpen bij het behalen van persoonlijke doelen. ìts my life-coaches zijn werkzaam bij fitnesscentra, diëtisten- en gewichtsconsulentpraktijken verspreid over heel Nederland.
Better4u is zo'n praktijk. Voor meer informatie neem contact op met Marleen van Better4u.

 

naar boven