Marleen Maas

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en life-coach heb ik me de afgelopen jaren ontwikkeld tot leefstijlcoach. Vanuit interesse en ervaring weet ik dat het hebben van een optimale leefstijl, veel kwaliteit brengt in jouw leven en welzijn.

Aandacht voor een optimale balans tussen voeding, slaap, ontspanning, stress en beweging staan daarbij centraal. Je bewust zijn van al deze factoren in jouw leven, en de invloed die ze hebben op je welzijn, is een begin. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar jouw optimale balans en wat jij daarbij nodig hebt. Ik help je graag bij het vinden van jouw optimale leefstijl zodat jij je goed voelt.

Wat ik bied voor jouw welzijn

Met Better4u geef ik je inzicht in gezonde voeding, het positieve effect van beweging en de leefstijlaanpassingen die daar bij komen kijken. Dit doe ik vanuit verschillende invalshoeken. Door het totaalplaatje mee te nemen en samen te zoeken naar de voor jou gezonde voeding, optimale beweging, persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing versterken we jouw vitaliteit.

HRV-professional
Als HRV-professional verricht ik metingen om inzicht te geven in de mate van stress die iemand ervaart en om te kijken of daar voldoende herstel tegenover staat. Door op een geavanceerde manier te meten (en meten is weten), krijg je een duidelijk beeld van jouw vitaliteit en stressbestendigheid. Deze meting geeft aan of je je batterijen oplaadt of dat je steeds minder reserves hebt om je leven te leiden. Lees hier meer over

Workshops bedrijven
Als It’s my life-coach verzorg ik workshops bij bedrijven voor vitale medewerkers.
Lees hier meer

Kind en Gezin
Als kind- en gezinscoach ondersteun ik gezinnen om de voeding binnen het gezin te optimaliseren om overgewicht te voorkomen of verminderen. Ouders of familieleden met diabetes hebben hier ook veel profijt van. Lees hier meer