Bedrijven

Boost de vitaliteit van je medewerkers


Dit programma brengt medewerkers gegarandeerd in beweging. Ieder voor zijn of haar eigen doelen en met een positief effect op de energie en productiviteit van de organisatie. Vanuit die overtuiging bied ik It’s My LifeTM als gecertificeerd coach met veel plezier aan.

‘Ik wilde mijn medewerkers bewust maken van de gezondheidsrisico’s als gevolg van hun zittende beroep. Dit leuke groepsprogramma bracht zelfs meer dan alleen bewustwording: stap voor stap is heel het team meer gaan bewegen.’

Wat is It’s My LifeTM?
It’s My LifeTM is het meest succesvolle fitplan voor werkend Nederland. Het is laagdrempelig en leuk en het zet mensen echt beweging. Alleen of in teamverband. Binnen en buiten de werkomgeving. Het programma werkt met kleine stappen, zo klein dat ze altijd lukken en die bij elkaar opgeteld een groot effect hebben op je welzijn.

Wat levert het op?
Het positieve effect van It’s My LifeTM is bewezen. Het fitplan maakt organisaties gezonder, fitter en productiever:

Hoe werkt het?
It’s My LifeTM is gebaseerd op de meeste recente inzichten in de positieve psychologie, is wetenschappelijk onderbouwd en is het resultaat van praktijkervaring in meer dan 150 bedrijven sinds 2010. Het fitplan maakt gebruik van slimme elektronica en steunt op drie pijlers: meten, weten en willen.

Meten:
Zelf-monitoring is een belangrijkste eerste stap op weg naar verbetering. Deelnemers dragen een kleine bewegingsmeter (activity tracker) die allerlei activiteiten bijhoudt en is gekoppeld aan de Itsmylife24-app.

Weten:
Zitten is het nieuwe roken. Deelnemers leren hoe lang zitten, bewegen, eten, slapen en stress elkaar beïnvloeden en welke kansen op verbetering er zijn. De activity-tracker geeft feedback.

Willen:
Persoonlijke motivatie is de motor. Deelnemers leren hun natuurlijke weerstand tegen verandering te omzeilen, door te werken met altijd haalbare micro-doelen met resultaten die vanuit je kern motiveren om door te gaan.

Waarom werkt het?
Starten met een gezamenlijke kick off en het onderling aangaan van uitdagingen maakt dat It’s My LifeTM een veelbesproken onderwerp wordt onder werknemers. Met alle positieve, gezonde gevolgen van dien. Voeg daar de inspirerende en interactieve workshops aan toe en je organisatie wordt gegarandeerd gezonder, fitter en productiever.

Wat kost het?
Ieder It’s My LifeTM-programma is maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de mate en vorm van begeleiding. Ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat voor jouw organisatie.

It’s My LifeTM is een interventie die is erkend door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en valt buiten de werkkostenregeling.